Shiatsu-therapie

Deze Japanse vorm van therapie betekent letterlijk vingerdruk en werkt bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Shiatsu lijkt op acupunctuur, maar er wordt niet met naalden gewerkt.

Tijdens de behandeling wordt er druk uitgeoefend op het lichaam door de vingers en handen. Dit geeft verlichting van de pijn, kalmering en ontspanning.

De therapie wordt gebruikt om pijn te bestrijden, maar ook om gezondheidsklachten te voorkomen. Er wordt gewerkt op de energiepunten en energiebanen.

Vergoedingen

Door mijn aansluiting bij de beroepsvereniging NWP komen de behandelingen (natuurgeneeskundig consult/shiatsutherapie) in aanmerking voor een (gedeeltelijke) of zelfs gehele vergoeding. Dit is namelijk afhankelijk van het afgesloten zorgpakket.

Op de site van de NWP-natuurgeneeskunde.nl onder het kopje verzekeraars staat een actueel vergoedingsoverzicht van de diverse verzekeraars. Zorg voor duidelijkheid en informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Er is GEEN verwijzing nodig van huisarts en consult valt buiten het eigen risico!

Informatie en Afspraken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen :

Shiatsutherapie en Massage Veghel
Burg. Schrevensingel 2
5461AS Veghel