Over mij

Robin Vlaminckx

Robin Vlaminckx In het jaar 2000 ben ik begonnen met mijn beroepsopleiding tot opleiding masseur/therapeut en in het jaar 2010 behaalde ik mijn HBO diploma in Shiatsutherapie op de Dutch Shiatsu Academie (DSA) te Baarn.

In mijn Functie van Sportinstructeur ben ik de afgelopen 25 jaren in aanraking gekomen met mensen/sporters die te maken kregen met de meest uiteenlopende blessures.

Na mijn intensieve sportloopbaan en het werken als sportinstructeur ben ik na aanleiding van overbelastings verschijnselen t.a.v. mijn eigen rug in aanraking gekomen met diverse therapieën, waaronder shiatsutherapie/triggerpoint! Na het ondergaan van deze therapieën ben ik zeer enthousiast geraakt en heb ik besloten deze therapieën eigen te maken.

Als mens en therapeut weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een balans te vinden in onze dagelijkse drukke bezigheden en vaak lukt het door omstandigheden gewoonweg niet om die balans te vinden. Vele klachten komen voort uit ons hedendaagse drukke bestaan omdat wij onze balans zijn kwijt geraakt. Klachten die door de reguliere medici niet altijd kunnen worden verholpen, mede doordat de oorzaak misschien wel ligt in o.a. een ongezonde levenswijze, hoge werkdruk, spanning en stress! Dit heeft mij aan het denken gezet en heeft mij doen besluiten een opleiding te volgen tot Complementair Geneeskundig Therapeut en nu 19 jaar verder ben ik alweer 9 jaar actief in mijn praktijk aan de Korte Kerkstraat 2 te Veghel..

Ik hoop als mens en als therapeut een mooie bijdrage te kunnen leveren aan KWALITEIT VAN LEVEN!

Contactgegevens

Shiatsutherapie en Massage Veghel
Burg. Schrevensingel 2
5461AS Veghel