Behandeltijden

In overleg kan afgeweken worden van deze behandeltijden.

Thuisbehandeling

Behandeling bij U thuis is OOK mogelijk Thuistarief /reiskosten : € 15,00 standaard Bij behandeling van 2 clienten op 1 adres blijft bedrag van 15 euro gehandhaafd en hoeft er geen 15 euro extra worden voldaan. Deze tarieven zijn dus exclusief de consultprijs.

Verhindering

Mocht u door ziekte of andere omstandigheden niet in staat zijn uw afspraak na te komen, dan bestaat de mogelijkheid kosteloos uw afspraak te verzetten. Dit dient u uiterlijk 24 uur van te voren te doen. Indien u niet op uw afspraak verschijnt zal het behandeltarief in rekening worden gebracht.

Vergoedingen

Door mijn aansluiting bij de beroepsvereniging NWP komen de behandelingen (natuurgeneeskundig consult/shiatsutherapie) in aanmerking voor een (gedeeltelijke) of zelfs gehele vergoeding. Dit is namelijk afhankelijk van het afgesloten zorgpakket.

Op de site van de NWP-natuurgeneeskunde.nl onder het kopje verzekeraars staat een actueel vergoedingsoverzicht van de diverse verzekeraars. Zorg voor duidelijkheid en informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Er is GEEN verwijzing nodig van huisarts en consult valt buiten het eigen risico!

Informatie en Afspraken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen :

Shiatsutherapie en Massage Veghel
Burg. Schrevensingel 2
5461AS Veghel