Behandeltijden

In overleg kan afgeweken worden van deze behandeltijden.

Verhindering

Mocht u door ziekte of andere omstandigheden niet in staat zijn uw afspraak na te komen, dan bestaat de mogelijkheid kosteloos uw afspraak te verzetten. Dit dient u uiterlijk 24 uur van te voren te doen. Indien u niet op uw afspraak verschijnt zal het behandeltarief in rekening worden gebracht.

Wanneer de cliënt op zorg wil declareren en komt zonder reden niet naar zijn of haar afspraak dan zal een factuur in rekening worden gebracht geheel op eigen kosten van de cliлnt. De rekening is dan niet op de zorgverzekering declarabel.

Vergoedingen

Door mijn aansluiting bij de beroepsvereniging NWP komen de behandelingen (natuurgeneeskundig consult/shiatsutherapie) in aanmerking voor een (gedeeltelijke) of zelfs gehele vergoeding. Dit is namelijk afhankelijk van het afgesloten zorgpakket.

Op de site van de NWP-natuurgeneeskunde.nl onder het kopje verzekeraars staat een actueel vergoedingsoverzicht van de diverse verzekeraars. Zorg voor duidelijkheid en informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Er is GEEN verwijzing nodig van huisarts en consult valt buiten het eigen risico! NWP RBCZ

Informatie en Afspraken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen :

Shiatsutherapie en Massage Veghel
Burg. Schrevensingel 2
5461AS Veghel